Μια θεαματική αλληλεπίδραση καθρεφτών σας μαγεύει καισας επιτρέπει να ζήσετε μια στιγμή προσωπικής ευημερίας που μοιάζει αιώνια: το SOGNI δημιουργεί την οπτική ψευδαίσθηση ενός ατελείωτου σύμπαντος. Το νερό, το φως και το χρώμα διεγείρουν τις αισθήσεις και δημιουργούν ένα σχεδόν υπερβατικό αποτέλεσμα. Με ένα παιχνίδι ανάκλασης και διάθλασης LED, γυαλιού και καθρεφτών, η πολυλειτουργική κεφαλή ντους SOGNI προσφέρει ένα τρικ προοπτικών που πολλαπλασιάζει ατελείωτα την κατακόρυφη όραση.

Η στιγμή της επαφής με το νερό γίνεται μια ονειρική εμπειρία που απελευθερώνει τη φαντασία. Το SOGNI δημιουργεί μια ατελείωτη φωτεινή σήραγγα για να βρεθείτε στο κέντρο του κόσμου σας.

Τρεις πίδακες νερού, βροχή, καταρράκτης και αναζωογονητική ομίχλη και η προσαρμόσιμη χρωματοθεραπεία, καθιστούν δυνατή τη δημιουργία συνεχώς μεταβαλλόμενων ατμοσφαιρών, από την πιο ενεργητική έως την πιο χαλαρωτική, αλλά και να επωφεληθείτε από τα αποτελέσματα που βοηθούν στην εξισορρόπηση των συναισθηματικών δυσαρμονιών που επηρεάζουν την ψυχή και το σώμα. Επεκτείνοντας την έννοια της αντίληψης του χώρου, χάρη στην επίδραση των επιφανειών με καθρέφτη, το Private Wellness παίρνει μια νέα διάσταση που συγχωνεύει το πραγματικό και το εξωπραγματικό.