Η VADO είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής μπαταριών και αξεσουάρ μπάνιου, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία. Με εμπειρία 30 χρόνων, παρέχει υψηλής ποιότητας μπαταρίες, ντους, αξεσουάρ και εξαρτήματα σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Δεν κάνει συμβιβασμούς στον σχεδιασμό ή την κατασκευή – η κορυφαία ποιότητα είναι ο πρωταρχικός της στόχος. Από το σχεδιασμό του προϊόντος έως τη διαδικασία γυαλίσματος που γίνεται με τα χέρια σε επτά βήματα, κατασκευάζει προϊόντα για να διαρκέσουν.
Για να διασφαλιστεί ότι η εμφάνιση αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου, τα προϊόντα έχουν την κορυφαία επίστρωση PVD που παρέχει προστασία έναντι της καθημερινής χρήσης.

Διαθέτει επτά διαχρονικά φινιρίσματα που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε προσωπικό στυλ δημιουργώντας μια σύγχρονη εμφάνιση.

Η VADO εστιάζει στην ποιότητα και αυτό αποδεικνύεται και από τα 15 χρόνια εγγύηση που προσφέρονται από την εταιρία ώστε ο καταναλωτής να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά όταν την επιλέγει για το μπάνιο του.

Η VADO εκτός από τη δημιουργία προϊόντων που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον καταναλωτή χρησιμοποιεί το νερό με βιώσιμο τρόπο ώστε να καταναλώνεται λιγότερο νερό χωρίς να παρεμποδίζεται η απόδοση ή ο σχεδιασμός του προϊόντος. Με λίγα λόγια, εστιάζει στην εξοικονόμηση νερού αλλά με στυλ.

Accessories

Arrondi

Booth & Co.

Edit

Elements

Knurled Accents

Knurled X Fusion

Notion

Omika Noir

Origins

Showering

Zoo