Η Gessi λανσάρει μια απόλυτη καινοτομία στην αγορά των επίπλων μπάνιου, επεκτείνοντας την έννοια της «ολικής εμφάνισης» στα λειτουργικά στοιχεία του ντους και εξατομικεύει και φέρνει σε ανώτερο αισθητικό επίπεδο ακόμη και ειδικά κατασκευασμένες καμπίνες ντους.

Το σύστημα που δημιουργήθηκε από την εταιρεία για τα λειτουργικά στοιχεία της ντουζιέρας διακοσμεί, με σχέδιο Gessi, λαβές, γραμμικές αποχετεύσεις και μεντεσέδες για ντους.

Όλα αυτά τα στοιχεία, που μέχρι τώρα μοιάζουν μεταξύ τους και δεν αποτελούν αντικείμενο στιλιστικής έρευνας, είναι πλέον εμπλουτισμένα με φινιρίσματα Gessi ώστε να μπορούν να συνδυαστούν με τις συλλογές μπαταριών και τα στοιχεία του ντους ευεξίας που έχετε επιλέξει για το μπάνιο σας.

Τα νέα αυτά σχεδιαστικά αντικείμενα προσαρμόζονται σε όλες τις διαφορετικές λύσεις και μεγέθη καμπίνας ντους ως μια περαιτέρω στιλιστική λεπτομέρεια. Το Shower Outfit προσθέτει μια αριστουργηματική πινελιά στο μπάνιο μέσω των τυπικών υφών που έχει αποτυπώσει η Gessi στο μέταλλο των πιο πρόσφατων συλλογών της, δημιουργώντας την πρόταση ενός «ανάγλυφου μετάλλου», μια φινέτσα που έχει γίνει χαρακτηριστικό γνώρισμα της εταιρείας.