Από την αρμονική ένωση σχήματος και χρώματος, υλικών και φινιρισμάτων, προέρχεται η νέα συλλογή της GESSI, η ORIGINI,  σχεδιασμένη για να προσφέρει ευεξία. Η ORIGINI σας δίνει, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τον πιο προσωπικό χώρο στο σπίτι σύμφωνα με την προσωπικότητα όσων ζουν σε αυτόν. Μια καινοτόμα ιδέα για το μπάνιο που με πέντε τριάδες χρωμάτων-υλικών, που συνδέονται με τόσα διαφορετικά προφίλ, σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε και να συνδυάσετε διάφορα στοιχεία και χρώματα. Τα “χρωματικά πορτρέτα” ορίζονται από πέντε εμβληματικά χρώματα που κυμαίνονται από ροζ πούδρας στο Greige, για όσους προτιμούν ένα ουδέτερο χρωματικό περιβάλλον, στη ζεστή ώχρα, για μια μη κομφορμιστική προσωπικότητα μέχρι και το κοραλλί, για μια πιο pop διάθεση.

THE CHROMATIC PROFILES AND ICONIC COLOURS OF ORIGINI COLLECTION

Για τους πιο παραδοσιακούς, προσγειωμένους ανθρώπους, η GESSI προσφέρει την τριάδα MATERIC: Coral, Black Metal PVD και Copper Brushed PVD που καθορίζουν το χρωματικό πορτρέτο όσων αγαπούν την ηρεμία. Τα ζεστά και σαγηνευτικά χρώματα ενός περιβάλλοντος πολλαπλών υλικών σας ταξιδεύουν στο παρελθόν για να δημιουργήσετε έναν χώρο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απελευθερώσετε την ένταση.

Η τριάδα MATERIC ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο όπου συνυπάρχουν άλλα υλικά για να δημιουργήσουν αρμονία. Είναι ιδανικό για άτομα που ζουν σε ένα στούντιο πόλης και ονειρεύονται μια εξοχική κατοικία. Οι επιφάνειες προσδίδουν στιβαρότητα σε χώρους που χαρακτηρίζονται από εμβληματικά υλικά όπως ξύλο, τερακότα και κεραμικά, συμβάλλοντας στη δημιουργία διαχρονικής ατμόσφαιρας που προσφέρει άνεση και ευχαρίστηση.

Για μια συνολική αισθητική στο μπάνιο, ο νιπτήρας Cristalplant® με εφέ απαλής αφής θυμίζει το κυκλικό αρχετυπικό σχήμα της συλλογής ORIGINI σε ένα μινιμαλιστικό πλαίσιο. Στερεό και μοντέρνο, προσφέρεται για τοποθέτηση σε πάγκο αλλά και για ελεύθερη τοποθέτηση και διατίθεται στα πέντε εμβληματικά χρώματα των τριάδων, καθώς και σε λευκό ματ και μαύρο.