Η Loop & Friends είναι μια συλλογή της Villeroy & Boch για τους της του design. Η μεγάλη ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και τύπων εγκατάστασης είναι ιδανική για όποιον του αρέσει να είναι δημιουργικός

CAN BE COMBINED WITH OTHER COLLECTIONS

Μοντέρνο, οργανικό στυλ. Ελευθερία σχεδίασης στο μπάνιο χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων νιπτήρα και τύπων εγκατάστασης καθώς και δυνατότητα συνδυασμών με άλλα εσωτερικά στοιχεία.

AUGMENTED VARIETY

Διατίθεται μεγάλη γκάμα νιπτήρων για την υλοποίηση μεμονωμένων ιδεών σχεδιασμού: 3 σχήματα: οβάλ, ορθογώνιο και στρογγυλό. 3 τύποι εγκατάστασης: ελεύθερης τοποθέτησης, επικαθήμενος  και υποκαθήμενος. 3 χρώματα: Ebony, Graphite, Almond. Οι νιπτήρες έρχονται επίσης σε πολλά μεγέθη.

TRENDY SELECTION OF COLOURS

Εκτός από τα τυπικά χρώματα White Alpin και Stone White, οι νιπτήρες είναι διαθέσιμοι στα χρώματα της μόδας Ebony, Graphite και Almond. Το χρώμα προσθέτει άλλη διάσταση στα μπάνια σε σπίτια, ξενοδοχεία και εστιατόρια. Το τέλειο ταίρι: η τουαλέτα Subway 2.0, επίσης σε Ebony, Graphite και Stone White.

FIRMER. FINER. PERFECTLY FORMED

Το TitanCeram είναι το καινοτόμο κεραμικό υλικό της Villeroy & Boch με εξαιρετικές ιδιότητες. Το υλικό επιτρέπει εντυπωσιακά ακριβή σχέδια, ευκρινείς άκρες και μοναδικά λεπτά σχήματα. Επιπλέον, ορίζεται από την υψηλή αντοχή του υλικού και την ανθεκτικότητα στη ζέστη και το κρύο.

LESS CLEANING – MORE TIME TO ENJOY LIFE

Χάρη στο lotus effect του CeramicPlus, ο νιπτήρας πρακτικά καθαρίζεται από μόνος του. Αυτή η καινοτόμος διαδικασία προκαλεί το νερό να σχηματίζει σταγονίδια κατά την επαφή, τα οποία συγχωνεύονται σε χάντρες και απλώς στραγγίζονται, παίρνοντας μαζί τους βρωμιά και άλατα. Το CeramicPlus κάνει επίσης την επιφάνεια ανθεκτική στις γρατζουνιές και ανθεκτική στα αλκάλια και τα οξέα.

THE WATER-SAVING LOOP & FRIENDS ACRYLIC BATH

Καθολική και διαχρονική σχεδίαση με ορθογώνιους και οβάλ εσωτερικούς χώρους που ταιριάζουν με τον νιπτήρα. Εκλεπτυσμένη εμφάνιση χάρη στο λεπτό τοίχωμα, με στενά χείλη μόλις 20 mm. Υψηλή άνεση ανάκλισης με ευρύχωρο εσωτερικό. Διατίθενται επίσης με υδρομασάζ.

ADVANTAGES AT A GLANCE

Αξιόπιστες συμβουλές και προγραμματισμός χάρη στη μεγάλη γκάμα προϊόντων. Υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας χάρη στο βαθύ νιπτήρα και την επιμήκη υπερχείλιση. Χρωματικοί τόνοι δυνατοί χάρη στην επιλογή του χρώματος. Μοντέρνος σχεδιασμός με λεπτές γραμμές. Κεραμικό υψηλής ποιότητας χάρη στο καινοτόμο υλικό TitanCeram.