Η Inciso του David Rockwell, η Rilievo από το HBA, ο λαμπερός χάλυβας της 316, όλες οι τελευταίες, πολυβραβευμένες δημιουργίες της Gessi διατίθενται σε μια ηλεκτρονική εκδοχή υψηλής τεχνολογίας. Ο εκλεπτυσμένος μινιμαλισμός του σχεδιασμού της Gessi αποκτά μια προηγμένη τεχνολογία που συνδυάζει την ομορφιά των γραμμών με τη λειτουργικότητα των ηλεκτρονικών “χωρίς αφή”. Η παροχή νερού μπορεί να ενεργοποιηθεί με μια κίνηση τόσο απλή όσο η διέλευση του χεριού μπροστά από τον αισθητήρα.

Οι ηλεκτρονικές βρύσες Gessi διατίθενται με διαφορετικές τεχνολογικές λύσεις. Ο αισθητήρας μπορεί να ενσωματωθεί στο σώμα της βρύσης ή στο ίδιο το στόμιο, διαφορετικά μπορεί να χωρέσει σε μια κατάλληλη απομακρυσμένη πλάκα. Στις δύο πρώτες περιπτώσεις, η ροή του νερού ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται αυτόματα φέρνοντας τα χέρια προς το στόμιο. Στην περίπτωση του απομακρυσμένου ανιχνευτή, η ροή ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται απλά με το χέρι που περνά πάνω από τον ανιχνευτή: είναι σχεδόν σαν μια μαγική κίνηση.

Η τεχνολογία των ηλεκτρονικών μπαταριών από την Gessi όχι μόνο διευκολύνει τη ζωή αλλά είναι και φιλική προς το περιβάλλον. Χάρη στην αυτόματη ενεργοποίηση της ροής, το νερό ρέει μόνο για το χρόνο που πραγματικά απαιτείται, χωρίς σπατάλη.

Pure beauty

Χάρη στο σύστημα χωρίς αφή, η ομορφιά των σχημάτων είναι καθαρή και απαλλαγμένη από σχέδια και σημάδια, διασφαλίζοντας την υγιεινή και αποφεύγοντας τις ζημιές της βρύσης. Οι ηλεκτρονικές βρύσες Gessi παρέχουν πρώτα την εκλεπτυσμένη κομψότητα του πιο εξελιγμένου σχεδιασμού σε δημόσιους χώρους, όπου οι ηλεκτρονικές μπαταρίες έχουν συνήθως απλή αισθητική. Επιπλέον, είναι διαθέσιμες σε πολλά φινιρίσματα, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών υφών για πρώτη φορά σε αυτόν τον τομέα. Φυσικά, αυτές οι όμορφες βρύσες είναι κατάλληλες και για ιδιωτικό χώρο.

Ο ηλεκτρονικός ανιχνευτής μπορεί να συνδεθεί στο κανονικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας ή σε μια μπαταρία λιθίου, εξασφαλίζοντας και στις δύο περιπτώσεις την ελάχιστη κατανάλωση νερού. Η ηλεκτρονική τεχνολογία ταιριάζει με έναν ευχάριστο τρόπο στη βρύση, διατηρώντας τα τέλεια σχήματα του μελετημένου design της, ή ακόμα αναδεικνύοντας καλύτερα την ομορφιά της.