Τα κομψά αντικείμενα, τα έπιπλα και το design που επιλέγουμε λένε κάτι για εμάς και περιλαμβάνουν την απαραίτητη ανάγκη για ομορφιά και στυλ που εκφράζουμε σε όλη την καθημερινή μας ζωή. Η Gessi έχει αγκαλιάσει αυτή τη φιλοδοξία δημιουργώντας την Eleganza, μια εκλεπτυσμένη συλλογή για το μπάνιο εμπνευσμένη από την επιδίωξη ενός απτού σχεδιασμού για να διαμορφώσει την άυλη έννοια της κομψότητας. Αυτό οδήγησε σε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που μεταφέρουν την έννοια της κομψότητας σε όλες τις μορφές της. Η συλλογή υποστηρίζει την ιδέα ότι η κομψότητα πρέπει να διαμορφώνει ένα μοναδικό, ανθεκτικό και απτό περιβάλλον που μπορούμε να απολαμβάνουμε ιδιωτικά σε καθημερινή βάση.

IN THE BATHROOM BECOMES WELLNESS

Εξαιρετικά έπιπλα, design αντικείμενα και ατμόσφαιρα, ορίζουν το σύμπαν της κομψότητας, όπως ενσωματώνεται σε περιβάλλοντα μπάνιου που είναι ικανά να διεγείρουν όνειρα και επιθυμίες. Σε αυτό το περιβάλλον ο καθένας μπορεί να φανταστεί τον ιδανικό τρόπο ζωής ως την εκπλήρωση μιας προσωπικής έννοιας του στυλ. Ακριβώς όπως με την επιλογή της ενδυμασίας, η επιθυμητή γοητεία μπορεί να επιτευχθεί μέσω της δεξιοτεχνικής επιλογής επίπλων και αξεσουάρ. Ο χώρος διαβίωσης μπορεί στην πραγματικότητα να τροποποιηθεί πέρα ​​από τα όνειρα χρησιμοποιώντας ένα πλήθος πολύ ευέλικτων στοιχείων. Δημιουργήστε έναν κόσμο ομορφιάς όπου ένα άτομο μπορεί να εκφράσει το εκλεπτυσμένη του γούστο.

Εάν η κομψότητα έγκειται στην προσοχή στη λεπτομέρεια, οι διακριτές λεπτομέρειες της συλλογής Eleganza αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα της τέχνης των σχεδιαστών και των κατασκευαστών της. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας σχεδιαστικών στοιχείων της συλλογής μπορεί να αναβαθμίσει οποιοδήποτε περιβάλλον μπάνιου, επιτυγχάνοντας μια κομψή και γοητευτική ατμόσφαιρα. Η δεξιοτεχνία, ο σχεδιασμός και οι καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής, μερικές από τις οποίες θυμίζουν αρχαίες τεχνικές χυτηρίου, επιτρέπουν την δημιουργία μοναδικών σχεδιαστικών στοιχείων.

Όπως η ποίηση του εσενσιαλισμού, έτσι και η κομψότητα ενσαρκώνει μια μορφή ομορφιάς που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το πνεύμα της ζωής και που δεν εξασθενεί ποτέ. Όπου η ομορφιά δεν είναι μια κενή πρόσοψη χωρίς περιεχόμενο, αλλά εκφράζεται με προσοχή και καλό γούστο, ο σχεδιασμός υπερβαίνει τη μόδα και τελικά γίνεται τέχνη.

ELEGANZA

Οι καιροί μας αφήνουν πάρα πολύ χώρο για χυδαιότητα, υπερβολή, εξωτερικότητα και συναισθηματισμό, που συχνά αποκρύπτουν την απουσία αληθινής ουσίας. Αντί της φυσικότητας, του αυθορμητισμού, του υποτονικού εξευγενισμού, της σεμνότητας και της υποτιμημένης πολυπλοκότητας, η διάκριση επιδιώκεται τώρα μέσω της υπερβολής και της επίδειξης. Η σύγχρονη εποχή, στην πραγματικότητα, χρειάζεται απόλυτη ειλικρίνεια, αρμονία, απλότητα, κομψότητα.